MensAcademie

De MensAcademie organiseert geregeld lezingen, excursies en workshops voor leden en introducés van Mensa. Doel is het delen van kennis, inzicht en inspiratie.

De bijeenkomsten zijn interactief, divers van onderwerp en op wisselende goed bereikbare locaties.

De thema’s hebben steeds betrekking op kennis, ontwikkeling of innovatie en raken veelal meerdere disciplines.

De MensAcademie heeft de ambitie een intellectuele impuls te geven aan de deelnemers en het netwerk van leden en gegeïnteresseerden te versterken.

Ben je geïnteresseerd in onze bijeenkomsten, als deelnemer, of wil je zelf een activiteit verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Mensa Frisdenkers

Mensa Frisdenkers is een groep Mensaleden die hun originele denkkracht, creativiteit en associatief vermogen graag inzetten om organisaties te helpen met hun ontwikkelvraagstukken. Frisdenkers zijn in staat met een frisse blik te kijken en de juiste vragen te stellen. Ze stimuleren het creatieve proces in de organisatie.

Een sessie met Frisdenkers kan een keur aan nieuwe ideeën opleveren of een vastgelopen proces nieuw leven inblazen. Door gebruikmaking van creatieve werkvormen ontstaan nieuwe richtingen en soms verrassende oplossingen. Dé kant-en-klare oplossing wordt niet geleverd, maar wel inzicht en inspiratie om andere mogelijkheden te verkennen. Zo hebben Mensa Frisdenkers diverse organisaties op weg geholpen om zelf tot oplossingen te komen.

Frisdenkers werken graag voor maatschappelijk betrokken organisaties. Dit doen ze op verzoek en zonder winstoogmerk. Er worden wel kosten gemaakt en daarom wordt gewerkt met een richtprijs per Frisdenker. Dit dekt o.a. de reiskosten en de kosten voor training van de Frisdenkers.

Meer weten of bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.