We ontvangen graag feedback

Op de achtergrond zijn we druk bezig met het verbouwen van onze website.

En we zijn pas tevreden als het eindresultaat zo goed mogelijk aansluit bij de behoeften van onze bezoekers. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Zou je ons iets willen vertellen over dit bezoek?

Wat kwam je bijvoorbeeld doen op onze website? En is het je ook gelukt? Ben je ergens vastgelopen? Heb je informatie gezocht en niet gevonden? Of heb je juist wel gevonden wat je zocht?

En onze website is bedoeld voor iedereen. Mensa maakt geen enkel onderscheid tussen mensen en wil toegankelijk zijn zonder drempels op te werpen. Maar op een website blijven drempels of zelfs dichte deuren soms langdurig onopgemerkt, ook al denken de bouwers dat ze alles hebben getest. Dat is bij ons niet anders.

Ben jij wellicht iemand die websites op een wat andere manier doorzoekt? Gebruik je een screenreader of alleen het toetsenbord? Ben je dyslectisch, hooggevoelig of hoogbejaard? Is je eerste taal misschien een buitenlandse taal of de doventaal?

Wil je ons laten weten of we ergens drempels of gesloten deuren hebben? En laat je ons dan ook weten waar je blij van werd?

Kortom, we nodigen alle bezoekers uit om mee te denken. Voel je vrij om ons via onderstaand contactformulier over je ervaringen te vertellen. Wij beloven ons best te zullen doen om eventuele problemen zo goed mogelijk op te lossen voor zover dit mogelijk is voor onze vrijwilligers.

Mocht je juist vragen hebben over Mensa of het lidmaatschap, stel die dan via de contactpagina aan onze administratie, dan helpen we je graag.

Persoonsgegevens

Feedback


* = verplichte velden