Mensa Frisdenkers

Mensa Frisdenkers is een groep Mensaleden die hun originele denkkracht, creativiteit en associatief vermogen graag inzetten om organisaties te helpen met hun ontwikkelvraagstukken. Frisdenkers zijn in staat met een frisse blik te kijken en de juiste vragen te stellen. Ze stimuleren het creatieve proces in de organisatie.

Een sessie met Frisdenkers kan een keur aan nieuwe ideeën opleveren of een vastgelopen proces nieuw leven inblazen. Door gebruikmaking van creatieve werkvormen ontstaan nieuwe richtingen en soms verrassende oplossingen. Dé kant-en-klare oplossing wordt niet geleverd, maar wel inzicht en inspiratie om andere mogelijkheden te verkennen. Zo hebben Mensa Frisdenkers diverse organisaties op weg geholpen om zelf tot oplossingen te komen. O.a. Rijkswaterstaat, Nederlandse Spoorwegen, Stichting Toekomst en Techniek, Nederlandse Vereniging voor Autisme.

Frisdenkers werken graag voor maatschappelijk betrokken organisaties. Dit doen ze op verzoek en zonder winstoogmerk. Er worden wel kosten gemaakt en daarom wordt gewerkt met een richtprijs per Frisdenker.

Wilt u meer weten, of bespreken wat de mogelijkheden zijn om gebruik te kunnen maken van de creativiteit van de Mensa Frisdenkers? Bekijk het overzicht met vraagstukken waar De Frisdenkers eerder een bijdrage aan leverde. Of neem direct contact met ons op.